Sjirk Faber

Sjirk Faber is in 1999 afgestudeerd in Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie heeft Sjirk een jaar Spaans civiel recht gestudeerd aan de Universidad Autonoma de Madrid. Na zijn afstuderen heeft hij enkele jaren gereisd en gewerkt in Zuid-Amerika.

Sjirk is in 2002 in beëdigd als advocaat en heeft zich de eerste jaren voornamelijk bezig gehouden met het faillissementsrecht op een middelgroot kantoor in Amsterdam. Daarna heeft hij zijn blik verbreed en is hij zich onder meer gaan bezighouden met strafrecht, vreemdelingenrecht, arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht.

Sjirk is een ervaren en bevlogen advocaat met een tomeloze energie en een drang om te winnen. Als advocaat kenmerkt hij zich door zijn gedegen juridische aanpak en zijn betrokkenheid op de cliënt. Elk mens is van
waarde en heeft soms een steuntje nodig, is zijn credo. Hij vindt het elke keer weer een uitdaging om het vertrouwen van een cliënt te krijgen, om onder zijn leiding maar  in overleg, de belangen van zijn cliënt te dienen. Een advocaat met een menselijke maat. 

Sjirk spreekt vloeiend Engels en Spaans/Hispanohablante.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft Sjirk de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Strafrecht
  • Vreemdelingenrecht
  • Sociaal Zekerheidsrecht
    Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de nomen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

mail naar Sjirk

Home