Over ons

Al sinds midden jaren ’70, toen het bureau voor rechtshulp te Haarlem werd opgericht, is Wilhelminastraat 11 een vertrouwd adres voor hulp op maat voor iedereen met een groot juridisch probleem en een kleine beurs. Damiate Advocaten zet deze traditie voort. Wij vinden een goede en betaalbare rechtshulp een fundamenteel recht van iedere burger. Wij
zetten ons in voor een gedegen en betrokken rechtshulp en willen daarmee ook bijdragen aan de kwaliteit van de rechtsstaat.

Of u nu voor pro deo rechtsbijstand in aanmerking komt of niet, bij Damiate Advocaten kunt u terecht voor een passende oplossing voor uw juridische problemen. Wij proberen altijd er in eerste instantie samen met de wederpartij uit te komen. Lukt dat niet, dan zullen wij u met onze ruime proceservaring bijstaan in een procedure bij de rechter.      

Damiate Advocaten heeft een gratis en geheel vrijblijvend inloopspreekuur op maandag van 9:00 tot 12:00. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken. Op vrijdag heeft een van de advocaten van Damiate een gratis advocatenspreekuur in wijkcentrum De Slof in Beverwijk.
Indien u langs wilt komen in Beverwijk, dan verzoeken wij u daarvoor telefonisch een afspraak te maken.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen tijdens het inloopspreekuur in Haarlem of het advocatenspreekuur in Beverwijk, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek met een van onze advocaten.

Home